Spring over hovedmenu

Product Owner med skarpe koordinationsevner

Brænder du for Product Owner rollen? Vil du være med til at sætte retningen for et tværeuropæisk IT system, samt bidrage til den nationale servicedesks håndtering af udfordrende opgaver på tværs af EU? Har du interesse for internationalt samarbejde og trives du med, at få ansvar fra dag ét? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Digitalisering og Support.
 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked 

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk​

 

Product Owner, en helt central rolle i vores dynamiske agile it-udviklingsmiljø 

Du bliver en del af kontoret for Digitalisering og Support, hvor vi har ansvaret for udvikling og drift af  STAR´s IT systemer. Vi sætter it-faglighed højt og ved at kompetencer løbende skal udvikles. 

Du vil blive en del af kontorets EESSI team, hvor din rolle vil være Product Owner for vores nationale EESSI sagshåndteringssløsning, RINA. Rina er det it-system, sagsbehandlerne i vores offentlige myndigheder bruger til at udveksle data om borgerne med øvrige europæiske myndigheder. EESSI er den it-infratruktur, som understøtter de sociale sikringsmyndigheder i hele EU med at udveksle oplysninger hurtigere og mere sikkert - i overensstemmelse med EU-reglerne.

EESSI er en del af "STAR City" som pt er placeret i Carlsberg Byen. STAR City er et spændende agilt udviklingssetup med et velfungerende samarbejde mellem flere eksterne leverandører. 

Det samlede EESSI-team består af EESSI Sekretariatet, EESSI Servicedesk og det nationale EESSI vedligeholdelsesteam. Vi samarbejder med en lang række  kompetente danske institutioner, og vi har et tæt samarbejde med de tekniske knudepunkter fordelt ud over hele EU.

Som Product Owner for det danske RINA, vil du få en helt central koordinerende rolle. Koordineringen foregår mellem de daglige tekniske brugere af systemet fra forskellige offentlige myndigheder, samt det danske EESSI sekretariat og tværeuropæiske parter.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • I rollen som Product Owner på det danske RINA, at koordinerer og orkestrerer udviklingsønsker fra deltagende danske institutioner
 • Afstemme fokus og prioritet i samarbejde med CPO'en, sikkerhedsofficer og udviklingsteamet.
 • Nedbryde features og varetage refinement af user stories
 • Formidle user stories og 'forretningsmæssige' prioriteringer, samt afklaringer med tilsvarende projekter i andre EU lande
 • Assistere i planlægning og gennemførsel af undervisning og kompetenceudvikling. Dette sker i tæt samarbejde med EU Kommissionen og de danske institutioner.
 • Bistå med koordinering og afklaring af interne arbejdsgange, serviceniveau, releaseplanlægning og deployment.
 • Dokumentere systemviden og udarbejde forretningsvendte vejledninger, der kan bidrage til et effektivt vedligehold og en korrekt anvendelse af vores systemer.
 • Lejlighedsvis at assistere med incidents fra kompetente danske institutioner og Europæiske partner institutioner.

I hverdagen arbejder vi sammen med de danske institutioners projekt- og serviceorganisationer, EU-EESSI projektet og den Europæiske Servicedesk samt forretnings- og serviceorganisationerne i alle de andre EU/EØS Medlemslande. EESSI teamet består i alt af 14 personer som i en vugge-til-grav model varetager Danmarks nationale It-forpligtigelser i forhold til EESSI.

 

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du:

 • har flere års solid erfaring med informationsteknologi.
 • har erfaring som Product Owner, alternativt projektleder erfaring i en agile kontekst.
 • har erfaring med international koordinering og samarbejde
 • har erfaring med offentlige brugere og arbejdsgange
 • er ansvarlig, pålidelig, analytisk og organiseret samt har mod på at sætte sig ind i nye områder.
 • har sans for detaljer, arbejder systematisk og struktureret
 • har gode formidlingsevner i tale og på skrift, såvel dansk som engelsk, da hverdagen indeholder kontakt til offentlige institutioner i Danmark, vores driftsleverandører i indland og udland, samt interessenter i EU. 
 • kan arbejde både selvstændigt og i et agilt team, samt har gåpåmod til at udfordre "vi-plejer", tænke abstrakt for at løse tværgående problemstillinger
 • har en teknisk baggrund på bachelor niveau eller en generel akademisk baggrund på master niveau.

 

Vi finder løsninger sammen  

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår  

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2022

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. Med de rette kvalifikationer er der mulighed for at blive indplaceret som specialkonsulent.

Dine arbejdssteder er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Vermundsgade 38, 2100 København Ø og "STAR City" som pt er i Carlsberg Byen, Gærtorvet 1, 1799 København V.


Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henrik Gabel på tlf.nr. 72217583 (e-mail heg@star.dk), hvis det angår EESSI projektet eller teamchef Morten Bjerregård Johansen på tlf.nr. 72217567 (e-mail mjoh@star.dk), hvis det drejer sig om organisatoriske forhold.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest den 15. august 2022

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.

 

Send ansøgning