Spring over hovedmenu

Teknisk orienteret projektleder med flair for processer, porteføljestyring, it-sikkerhed og interessenthåndtering

Vil du sikre effektive processer i vores porteføljestyring, IT-sikkerhedsforum og interessenthåndtering? Har du interesse for spændingsfeltet mellem it og forretning, og trives du med at få ansvar fra dag 1? Så har vi en spændende stilling i kontoret for Digitalisering og Support.

Vær med til at sikre, at styrelsen i front inden for porteføljestyring og informationssikkerhed

Du bliver en del af kontoret for Digitalisering og Support, hvor vi har ansvaret for it-udvikling og it-drift samt løser traditionelle embedsmandsopgaver, herunder sager til departementet og beskæftigelsesministeren. Vi bidrager til at understøtte reformudspil og indsatser digitalt på beskæftigelsesområdet. Herudover har kontoret ansvaret for styrelsens it-sikkerhed samt efterlevelse af databeskyttelsesforordningen. Mange af opgaverne løses i samarbejde med andre kontorer i Beskæftigelsesministeriet samt andre ministerier og organisationer.

Som vores nye kollega skal du indgå i kontorets udviklings-team. Teamet har bl.a. ansvar for styrelsens it-udviklingsprojekter, arkitektur og porteføljestyring.

Dine konkrete opgaver vil bl.a. omfatte at:

  • Videreføre vores gode overblik over IT-udviklingsprojekter og løbende forbedre vores processer i udviklingsporteføljen, fremdriftsrapportering og økonomi-overblik.
  • Indgå i samarbejdet om at drive og koordinere indsatsen for vores tværgående IT-sikkerhedsprocesser i samarbejde med vores it-sikkerhedsofficer.
  • Koordinere interessenthåndtering i forhold til vores omfattende it-releasekoordinering.
  • Selvstændigt drive egne udviklingsprojekter.

Tilsammen understøtter din indsats, at kontoret – og hele styrelsen – står på sikker processuel grund i vores arbejde med it-udvikling og -sikkerhed.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • Har interesse for og gerne erfaring med porteføljestyring og informationssikkerhed og kan rumme, at dine arbejdsopgaver både har forretningsmæssigt og it-teknisk indhold.
  • Er processtærk, grundig og struktureret og har lyst til at drive og koordinere processerne på vores område.
  • Har erfaring med koordineringsopgaver, gode formidlingsevner mundtligt og skriftligt og kan samarbejde på tværs af fagligheder.
  • Trives med at få et stort ansvar, kan arbejde selvstændigt og har gåpåmod til at udfordre "vi-plejer".


Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten med mulighed for at forhandle et kvalifikationstillæg efter kompetencer og erfaring.

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Vermundsgade 38, 2100 København Ø

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Anette Dybdal Fenger på tlf.nr. 72207571.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 6. oktober 2022.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk​

Send ansøgning