Spring over hovedmenu

Student med interesse for at arbejde med forskning inden for et sundt ergonomisk arbejdsmiljø

Vil du være med til at udvikle, indsamle og formidle forskning med det formål at skabe et sundere ergonomisk arbejdsmiljø på danske arbejdspladser? Synes du at det lyder spændende at arbejde med at implementere forskningsviden til forebyggende indsatser i praksis på arbejdspladserne? Så har vi en spændende stilling til dig.

Har du lyst til at få erfaring med forskningsprojekternes mange facetter 

Forskningsområdet ”Ergonomisk arbejdsmiljø og MSB” består af forskere med interesse i ergonomi, fysisk aktivitet og belastninger i arbejdsmiljøet, forebyggelse af muskel- og skeletbesvær, og fremme af et sundt, langt og produktivt arbejdsliv. Vi leder derfor efter en studentermedhjælper, der ønsker at blive en aktiv del af et tværfagligt forskningsmiljø dækkende over områder som udvikling, implementering og udbredelse af arbejdspladsinterventioner. 

Som studentermedhjælper får du mulighed for at arbejde med mange typer af opgaver og projekter, som spænder bredt inden for forskningsverdenen. Du vil indgå i projekter, der sætter fokus på måling og analyse af ergonomiske belastninger og fysisk aktivitet i arbejdet, forebyggende arbejdspladstiltag rettet mod muskelskeletbesvær og sygefravær. 

I forskningsprojekterne løser vi sammen opgaver som: 

  • udvikling, implementering, evaluering og udbredelse af arbejdspladsinterventioner, samt bistå i forskningsprojekter der omhandler samskabelse mellem forskere, interessenter og arbejdspladser inden for ”research to practice”
  • anvendelse af objektive målinger og analyser af ergonomiske belastninger og fysisk aktivitet i arbejdet, herunder planlægning, forberedelse og daglig drift af dataindsamling med accelerometri i forbindelse med et feasibility studie
  • faglig udvikling, koordinering og processer inden for forskningsområdet ”Ergonomisk arbejdsmiljø og MSB”
  • Screening og kvalitetsvurdering af artikler som en del af at scoping review

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du: 

  • er i gang med en relevant uddannelse, og har interesse i at arbejde på et forskningsinstitut for arbejdsmiljø 
  • har viden og erfaring med at arbejde med komplekse problemstillinger, samt screening og kvalitetsvurdering af artikler
  • har gode kommunikationsevner og kan formidle i et klart og tydeligt sprog 
  • kan indgå på en fleksibel og selvstændig arbejdsplads, hvor du selv planlægger dine arbejdstider
  • er god til at gå i dialog med mennesker på tværs af fagligheder og organisatorisk tilhørsforhold.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt og er aktivt studerende.

Dit daglige arbejdssted er Lersø Parkallé 105, 2100 København Ø. 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Ninna Maria Wilstrup på tlf.nr. 4031 7090

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 27. marts 2023. 

Vi ser frem til at læse din ansøgning. 

Send ansøgning