Spring over hovedmenu

VEU-koordinator til den regionale beskæftigelsesindsats i Arbejdsmarkedskontor Syd

Vil du være med til at sikre sammenhæng mellem beskæftigelse, opkvalificering og virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft? Har du erfaring med at tilrettelægge indsatser i tæt samarbejde med virksomheder og aktørerne på arbejdsmarkedet? Så har vi en spændende stilling som VEU-koordinator.

Vær med til at sikre god koordination og aktørsamarbejde i forbindelse med VEU-indsatsen

Som VEU-koordinator bliver din primære indsats at koordinere voksen-, videre- og efteruddannelsesindsatsen (VEU), hvis formål er at sikre et bedre match mellem arbejdskraftens kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft. Det er særdeles vigtigt, for at lykkes med indsatsen, at man har et tæt samarbejde med virksomheder, jobcentre, arbejdsmarkedets parter og uddannelsesinstitutioner. 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Holde tråd i vores projekter med virksomhederne
 • Arbejde med VEU-indsatsen, herunder afdække virksomhedernes kompetencebehov, samarbejde med jobcentre, a-kasser og uddannelsesinstitutioner, samt sikre inddragelse af arbejdsmarkedets parter
 • Opstarte og drive rekrutterings-og opkvalificeringsindsatser
 • Sikre dialog med alle relevante aktører, der er medspiller i en velfungerende VEU-indsats, herunder virksomheder, jobcentre, a-kasser, uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer etc.
 • Facilitere netværk for jobcentre, uddannelsesinstitutioner og andre relevante aktører
 • Formidle vores gode historier.

Vi bygger bro mellem politik og konkrete indsatser

Arbejdsmarkedskontor Syd er den regionale forankring af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og betjener de to Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) i Sydjylland og på Fyn. Vi har stort aktørsamarbejde på beskæftigelsesområdet, herunder jobcentrene, a-kasser, uddannelsesinstitutioner, erhvervshuse, m.fl. Vores primære opgave er, i samarbejde med aktørerne på beskæftigelsesområdet, at bygge bro mellem politik og konkret indsats – og mellem jobcentre og styrelsens fagkontorer.
Derudover har vi en central rolle i implementeringen af beskæftigelsespolitikken og understøtte kommuner med indsats- og resultatudfordringer i den såkaldte taskforce-indsats.
Arbejdsmarkedskontoret huser, Work In Denmark, der arbejder med udenlandsk arbejdskraft, samt Specialfunktionen for Job og Handicap, der arbejder med indsatsen omkring handicappede i job og uddannelse.

Bliv vores nye kollega

For os er det ikke så vigtigt, hvilken uddannelsesbaggrund du kommer med. Du kan have en relevant akademisk uddannelse, men du kan også have en anden relevant uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring, evt. fra et jobcenter, en virksomhed, en brancheorganisation eller lignende.
Vi forestiller os, at du:

 • er god til relationer, og det er et plus, hvis du har et godt netværk blandt virksomheder og aktører på arbejdsmarkedet, herunder brancheorganisationer, faglige organisationer etc.
 • har gode projektlederegenskaber og har erfaring med at koordinere projekter og initiativer med mange aktører
 • kan navigere i en politisk styret organisation, som har et højt tempo
 • har gode formidlingskompetencer, såvel skriftligt som mundtligt
 • er initiativrig, har personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi har en fast fuldtidsstilling og en midlertidig stilling med et års varighed. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2023.
Du bliver som udgangspunkt ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Michael Bjørn Nielsen på tlf.nr. 7222 3841.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 11. juni 2022.

Send ansøgning