Spring over hovedmenu

Student med interesse for politikudvikling og regelarbejde

Vil du have mulighed for at udvikle dine kompetencer ved at arbejde med jura og formidling i et politisk miljø, og har du mod på og lyst til at tage ansvar for dine egne opgaver? Så er arbejdet som student i Ydelser i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering måske noget for dig. Vi søger lige nu en student pr. 1. august 2023. 

En arbejdsplads med højt tempo og spændende opgaver

I Ydelser udvikler og implementerer vi lovgivningen vedrørende en lang række grundlæggende forsørgelsesydelser fx arbejdsløshedsdagpenge, barsel- og sygedagpenge, kontanthjælp og førtidspension. Vores arbejde omfatter politikudvikling, ministerbetjening, regelarbejde og implementering. Du kommer til at deltage i centerets daglige arbejde, hvor dine primære opgaver vil bestå i at besvare skriftlige henvendelser fra kommuner, organisationer m.v. og opdatere hjemmesider under STAR.dk.

I Ydelser kommer du til at arbejde sammen med gode, ambitiøse og fagligt dygtige kollegaer i en hverdag med højt tempo, godt humør og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en forskel for menneskers arbejdsliv. Hos os bakker vi hinanden op for at opnå de bedste resultater, og har alle stor forståelse for, at du som studerende har eksamener og læseferier, som der skal tages hensyn til.

Stillingen som student kræver, at du kan formidle svar på juridiske problemstillinger på en pædagogisk måde. Til gengæld får du god juridisk sparring og praktisk erfaring med juridisk metode, og dit arbejde får betydning for løsning af konkrete problemstillinger i kommunerne. Du vil desuden få kendskab til lovgivningen på beskæftigelsesområdet og forvaltningsretten. 

Om dig

Vi forventer, at du:

  • er stud.jur. eller er i gang med lignende socialvidenskabelig uddannelse 
  • har interesse for social- og arbejdsmarkedspolitik
  • har en positiv tilgang til arbejdet 
  • er initiativrig, ansvarsbevidst og ikke mister overblikket i en travl hverdag
  • er god til at formulere dig skriftligt og har gode IT-kundskaber
  • er god til at samarbejde, men også kan arbejde selvstændigt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tager højde for, at du skal passe dit studie, og der er derfor mulighed for fleksibilitet og læseferie. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt og er aktivt studerende. 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Birgitte Staffeldt på tlf. 72217674.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag d. 7. juni 2023 kl. 12.00.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.
 

Send ansøgning