Spring over hovedmenu

NYHED / 03-10-2011

Mette Frederiksen overtog ministeriet

I dag klokken 14 hilste Mette Frederiksen Beskæftigelsesministeriet goddag, mens Inger Støjberg sagde farvel og tak. Begge politikere havde medbragt gaver til hinanden i anledning af ministerieoverdragelsen.

I dag klokken 14.00 overdrog Inger Støjberg Beskæftigelsesministeriet og sin post som beskæftigelsesminister til Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen er medlem af Socialdemokratiet og har siddet i Folketinget siden 2001. Hun overtager posten som beskæftigelsesminister efter en periode som næstformand i Socialdemokratiets folketingsgruppe og socialpolitisk ordfører.

Lasso og lup i gaveposen
Både Mette Frederiksen og Inger Støjberg havde gaver med til hinanden i anledning af ministerieoverdragelsen. Mette Frederiksen blev den glade ejer af en lasso, som ifølge Inger Støjberg skal bruges til at holde sammen på tropperne i den nye regering. Som afskedsgave til Inger Støjberg havde Mette Frederiksen medbragt en lup, der kan fungere som et nyttigt redskab i den nye rolle som oppositionspolitiker.