Spring over hovedmenu

NYHED / 07-11-2012

Fire virksomheder vinder årets Arbejdsmiljøpris

Vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2012 er nu fundet. Prisen blev uddelt i dag i København inden for fire kategorier.

Vinderne af årets arbejdsmiljøpriser var:

  • Kategorien arbejdsulykker: Tican Fresh Meat A/S, som vandt på grund af et skarpt og systematisk fokus på arbejdsmiljø. Både medarbejdere og ledelse har arbejdet for at fastholde indsatsen og skabe viden, som bruges i hele organisationen.
  • Muskel- og skeletpåvirkninger: Greve Kommune, som har arbejdet for at mindske den ergonomiske belastning blandt medarbejderene. Indsatsen har resulteret i øget engagement på arbejdspladsen og et mindsket sygefravær.
  • Psykisk arbejdsmiljø: Lån og Spar Bank A/S, som har kigget det psykiske arbejdsmiljø efter i sømmene. Blandt andet er det psykiske arbejdsmiljø nu koblet sammen med den strategiske planlægning for banken.
  • Arbejdsmiljø som strategisk element: Christiansen og Essenbæk A/S, som har effektiviseret arbejdet og mindsket sygefraværet med 69 procent ved at bruge nye metoder til at arbejde med sundhed, arbejdsmiljø, trivsel og kompetenceudvikling.