Spring over hovedmenu

NYHED / 04-02-2014

Ny service til udenlandske firmaer i Danmark

En ny vejledningsservice, Business in Denmark, der består af en hjemmeside og en hotline, skal hjælpe udenlandske virksomheder med at få overblik over de danske regler.

I dag, 4. februar 2014, lanceres en ny vejledningsservice til udenlandske virksomheder, der på engelsk giver overblik over relevante regler og registreringskrav i Danmark. Nogle af informationerne er også oversat til tysk og polsk.

Servicen består dels af hjemmesiden businessindenmark.dk og en personlig vejledningsservice, der kan kontaktes mandag til fredag på telefon 7220 0030.

Samtidig lanceres også et nyt og mere brugervenligt Register for Udenlandske Tjenesteydere (RUT), så det bliver lettere for udenlandske virksomheder, der arbejder i Danmark, at registrere sig korrekt.

Business in Denmark drives af Erhvervsstyrelsen i tæt samarbejde med de relevante ressortmyndigheder, Skat, politiet og Arbejdstilsynet.

Servicen er et af initiativerne fra regeringens aftale med Enhedslisten mod social dumping, der blev indgået i forbindelse med Finansloven fra 2013.