Spring over hovedmenu

NYHED / 06-07-2015

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen har ansat særlig rådgiver

Regeringens ansættelsesudvalg har godkendt, at beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen ansætter Jens Kloppenborg-Skrumsager som særlig rådgiver.

Jens Kloppenborg-Skrumsager har frem til 2015 været direktør i det norsk-svenske mediebureau Retrievers afdeling i Danmark. Retriever opkøbte i 2012 NewsWatch, som Jens Kloppenborg-Skrumsager stiftede i 2009.

Den 45-årige Jens Kloppenborg-Skrumsager har tidligere arbejdet som vært på P1 Debat, journalist på TV-avisen og redaktør på DR2 Deadline. Han har også været informationschef i bygge- og teknikforvaltningen i Københavns Kommune og derudover blandt andet været medlem af Aarhus Byråd for Venstre fra 1994 til 1999. Jens Kloppenborg-Skrumsager begynder den 15. juli.