Spring over hovedmenu

NYHED / 26-11-2015

Arbejdsmiljø: Jørn Neergaard overrækker særlig ærespris

ArbejdsmiljøPrisen 2015 blev i dag uddelt til fire virksomheder. Ved samme lejlighed overrakte beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen en særlig ærespris til entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S.

Vinderne af ArbejdsmiljøPrisen 2015 blev i dag afsløret ved en prisuddeling i København. I anledningen af 10-års jubilæet for ArbejdsmiljøPrisen blev der også uddelt en særlig ærespris til en virksomhed, der har formået at fastholde og udvide arbejdsmiljøindsatsen på den lidt længere bane.

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen overrakte æresprisen til entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S for deres systematiske og strategiske fokus på arbejdsmiljø, der har medvirket til en kulturændring med fokus på sikkerhed.

ArbejdsmiljøPrisen blev uddelt til virksomheder i fire kategorier, der sætter fokus på, hvordan arbejdspladser kan forebygge skader og styrke trivslen.

Vinderne i de fire kategorier blev:

Arbejdsulykker: Arla amba Birkum Ost
Muskel-skeletpåvirkninger: Frelsens Hær Genbrug
Psykisk arbejdsmiljø: Center for Social Indsats på Lolland
Samarbejde om arbejdsmiljø: Schneider Electric Danmark A/C

Det er Arbejdsmiljørådet, der står bag ArbejdsmiljøPrisen og hvert år kårer de fire arbejdspladser, der er bedst til at gøre noget ved arbejdsmiljøet.