Spring over hovedmenu

NYHED / 02-12-2015

Lisbeth Lollike genudnævnt som formand for Arbejdsmiljørådet

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen har genudnævnt Lisbeth Lollike som formand for Arbejdsmiljørådet til en periode på fire år.

Lisbeth Lollike har varetaget sit hverv som formand for Arbejdsmiljørådet på kompetent vis og har bidraget til et godt samarbejde mellem arbejdsmarkedets parter om de opgaver, der hører under Arbejdsmiljørådet. Derfor har beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen genudpeget hende som formand for Arbejdsmiljørådet.

Lisbeth Lollike er 67 år og uddannet jurist fra Københavns Universitet. Hendes store kendskab til arbejdsmarkedspolitik har hun blandt andet fra sine tidligere stillinger som direktør for Personalestyrelsen, direktør for Arbejdsdirektoratet og vicedirektør i Arbejdsmarkedsstyrelsen. I 2009 fik Lisbeth Lollike Personalechefprisen for sit arbejde med personaleudvikling.

Arbejdsmiljørådet er et forum, hvor arbejdsmarkedets parter drøfter og samarbejder om at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø på virksomheder i Danmark. Rådet rådgiver samtidig beskæftigelsesministeren om arbejdsmiljø. I rådet sidder repræsentanter fra arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer fra både det private og offentlige arbejdsmarked.