Spring over hovedmenu

NYHED / 11-01-2016

Samråd om boligydelsespakken

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen og finansminister Claus Hjort Frederiksen er kaldt i samråd om Udbetaling Danmarks administration af lovforslag L 67 om boligydelsespakken.

Beskæftigelsesudvalget har kaldt beskæftigelsesministeren og finansministeren i samråd om Udbetaling Danmarks administration af lovforslaget, L 67, om boligydelsespakken, der blev trukket tilbage den 15. december 2015.

Samrådet finder sted tirsdag den 26. januar 2016, og samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Finn Sørensen (EL).

De to ministre skal blandt andet redegøre for forløbet omkring Udbetaling Danmarks administration af lovforslaget. Endvidere skal ministrene redegøre for, om Udbetaling Danmark har handlet på egen hånd, eller om de kan bekræfte, at regeringen løbende har været informeret af Udbetaling Danmark, og at forligspartierne også har været informeret.