Spring over hovedmenu

NYHED / 25-04-2016

Åbning af nyt kontor i Brønderslev

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings nye kontor i Brønderslev blev i dag officielt åbnet med tale fra beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen, arbejdsmarkedsdirektør Karl Schmidt og Brønderslevs borgmester Mikael Klitgaard.

Som en del af regeringens plan ”Bedre Balance” er opgaveområder blevet flyttet fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) i København til et nyoprettet kontor i Brønderslev. Det drejer sig i alt om ca. 38 arbejdspladser.  

Det nye kontor har været i gang siden 4. april, men blev i dag officielt indviet af blandt andre beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen, direktør for Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord Karl Schmidt og Brønderslevs borgmester Mikael Klitgaard. 

De opgaveområder, der flyttes til Brønderslev, er:

  • Klagesager vedrørende arbejdsløshedsforsikring (CKA)
  • EØS-arbejdsløshedsforsikring
  • Sagsbehandling om Ferieloven
  • Tilskudsforvaltning og udbetalingsadministration i forhold til a-kasserne

Organisatorisk er det nye kontor i Brønderslev tilknyttet Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord i Aalborg.