Spring over hovedmenu

NYHED / 19-05-2016

Barselsvilkår for kvindelige selvstændige drøftes i samråd

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen er kaldt i samråd om barselsvilkår for kvinder, der er selvstændige og iværksættere.

I dagens samråd, 19. maj, i Ligestillingsudvalget er beskæftigelsesministeren blevet bedt om at redegøre for spørgsmål om kvindelige iværksættere og selvstændiges vilkår under barsel. Det kommer i kølvandet af tilbagerulningen af barselsudligningen for selvstændige.

Ministeren skal blandt andet redegøre for regeringens syn for barselsvilkårene for kvindelige selvstændige og iværksættere og om forholdene medvirker til, at der fortsat vil være kvinder, der ønsker at være selvstændige.

Spørgsmålene er stillet efter ønske fra Rasmus Horn Langhoff (S) og Kasper Roug (S).