Spring over hovedmenu

NYHED / 01-06-2016

Efter Siemens-sagen: Hotline vejleder om epoxy

Arbejdstilsynet og Arbejdsskadestyrelsen har oprettet en hotline, der vejleder om arbejde med epoxy og isocyanater og svarer på spørgsmål om erhvervssygdomme efter udsættelse for de kemiske stoffer.

Arbejdstilsynet og Arbejdsskadestyrelsen har begge oprettet en hotline, hvor man kan ringe ind og få svar på spørgsmål om reglerne for arbejde med kemisk arbejdsmiljø og mulige erhvervssygdomme, hvis man arbejder eller har arbejdet med epoxy og isocyanter.

De to hotlines er oprettet efter sagen om arbejdsmiljøforholdene på Siemens Wind Power.

Arbejdstilsynets hotline vejleder om kemisk arbejdsmiljø og reglerne for arbejde med epoxy, isocyanter og andre kemiske stoffer, mens Arbejdsskadestyrelsens hotline svarer på spørgsmål om erhvervssygdomme efter udsættelse for epoxy eller isocyanater.

Du kan finde mere information og kontaktoplysninger på Arbejdstilsynets hjemmeside.