Spring over hovedmenu

NYHED / 15-06-2016

Folkemødet på Bornholm byder op til debatter på beskæftigelsesområdet

Når Folkemødet løber af stablen vil beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen også deltage i diverse arrangementer.

Torsdag den 16. juni åbner Bornholms borgmester i fællesskab med Statsminister Lars Løkke Rasmussen Folkemødet 2016 på Bornholm. Her lyder startskuddet til de næsten 3.000 arrangementer – debatter, workshops og foredrag på mange politiske områder – der vil finde sted over de følgende fire dage.

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen vil også være til stede på Folkemødet, hvor du kan møde ham flere steder, og blandt andet høre ham debattere med andre politikere eller repræsentanter fra arbejdsmarkedet. 

Beskæftigelsesministeriet står selv for et af arrangementerne – en debat om, at alt for mange mennesker er uden for arbejdsmarkedet, og hvad der kan gøres for at få flere i arbejde. Her deltager Jørn Neergaard Larsen sammen med Torsten Gejl (ALT), Joachim B. Olsen (LA), Peter Hummelgaard (S) og Carsten Koch forhenværende formand for Ekspertgruppen om udredning af den aktive beskæftigelsesindsats.

Arbejdsmiljørådet har til gengæld arrangeret en debat om det gode arbejdsmiljø under overskriften "Skru op for det gode arbejdsmiljø – det betaler sig". Her deltager beskæftigelsesministeren sammen med blandt andre viceadministrerende direktør i DA, Pernille Knudsen og næstformand i LO, Morten Skov Christiansen.

Du har endvidere mulighed for at møde beskæftigelsesministeren i Allinge Havn sammen med Lizette Risgaard, formand for LO, Anna Mee Allerslev, borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune og Laurits Rønn, direktør for Dansk Erhverv, hvor der sættes fokus på paradokset om mangel på arbejdskraft samtidig med, at mange mennesker er uden arbejde. 

Folkemødet på Bornholm vil forløbe over fire dage – fra torsdag den 16. juni til søndag den 19. juni.

Her kan du møde beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen til Folkemøde på Bornholm:

 

Arrangement Dato og tidspunkt
Venstre-arrangement: Mød Peter Christensen og Jørn Neergaard Larsen 17. juni,
kl. 13:30-14:00
Beskæftigelsesministeriets debat: Alt for mange er uden for arbejdsmarkedet 17. juni, 
kl. 15:00-15:45
LO-FTF-morgenmøde med beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen 18. juni, 
kl. 09:00-10:00
Beskæftigelsesministeriets debat: Skru op for det gode arbejdsmiljø – det
 betaler sig
18. juni, 
kl.13.00-13.45
Dansk Erhverv-arrangement: Mangel på arbejdskraft – eller ledige hænder?

18. juni,
kl. 15.30-16.10

Venstre-arrangement: Mød Venstres Peter Juel Jensen og Jørn Neergaard Larsen 18. juni, 
kl. 17:30-18:00