Spring over hovedmenu

NYHED / 20-06-2016

Samråd om kontanthjælpsloft og integrationsydelse

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen og udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg er kaldt i samråd 11. august om kontanthjælpsloftet og integrationsydelsen.

Beskæftigelsesudvalget har kaldt beskæftigelsesministeren og udlændinge-, integrations- og boligministeren i samråd om implementering af kontanthjælpsloftet og integrationsydelsen. Samrådet holdes torsdag den 11. august 2016.

De to ministre er blandt blevet bedt om at redegøre for kommunernes implementering af kontanthjælpsloftet og integrationsydelsen, og om de 4,3 millioner kroner, som kommunerne fik til at gennemgå de cirka 150.000 sager, er tilstrækkelige.

De to samrådsspørgsmål, BW og BX, er stillet efter ønske fra Leif Lahn Jensen (S).