Spring over hovedmenu

NYHED / 08-07-2016

Socialt ansvarlige virksomheder kan nu indstilles til CSR People Prize 2016

Frem til 17. august er det muligt at indstille virksomheder til CSR People Prize 2016. I år er der fokus på virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar for flygtninge og udsatte unge.

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) har åbnet for indstillinger til årets udgave af CSR People Prize. Store som små virksomheder i både den offentlige og private sektor kan søge prisen, ligesom det er muligt at indstille andre virksomheder til prisen, hvis man kender en virksomhed, der gør en særlig social indsats.

Med CSR People Prize vil VFSA fremhæve de gode initiativer, erfaringer og resultater, der skabes, når virksomheder tager et socialt ansvar. I år har VFSA særligt fokus på virksomheder, der gør en særlig indsats for flygtninge og unge på kanten af arbejdsmarkedet.

CSR People Prize uddeles i to kategorier: Mindre virksomheder med færre end 100 ansatte og store virksomheder med flere end 100 ansatte.

De to prisvindere får overrakt prisen af H.K.H. Prins Joachim, der gennem en årrække har været ambassadør for CSR People Prize. Det sker ved et arrangement i København den 7. november 2016. 
Fristen for at indstille virksomheder til CSR People Prize er den 17. august 2016.