Spring over hovedmenu

NYHED / 08-08-2016

Beskæftigelsesministeren kaldes i samråd om ressourceforløb

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen er kaldt i samråd den 23. august om ressourceforløb.

Folketingets Beskæftigelsesudvalg har kaldt ministeren i samråd om ressourceforløb tirsdag den 23. august 2016.

Samrådet udspringer af en konkret sag, der er blevet omtalt i Ekstrabladet den 22. juli, hvor en syg borger i Slagelse Kommune sendes i ressourceforløb, selvom der har været lægelige advarsler om, at det vil forværre borgerens tilstand.

Ministeren er blevet bedt om at forholde sig til sagen og besvare en række øvrige spørgsmål, der blandt andet går på, hvad der kendetegner et godt ressourceforløb, hvilke kommuner der er gode til ressourceforløb, og hvor mange borgere, der er glade for ressourceforløb.

Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Finn Sørensen (EL).

Læs mere om samrådet på Folketingets hjemmeside