Spring over hovedmenu

NYHED / 06-12-2016

Beskæftigelsesministeren er kaldt i to samråd senere i dag

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen skal senere i dag, den 6. december 2016, i to samråd om arbejdsmiljø.

Beskæftigelsesudvalget har kaldt beskæftigelsesministeren i to samråd, som finder sted senere i dag. Det ene samråd handler om overtrædelser af arbejdsmiljøloven på byggepladser, mens det andet handler om arbejdsmiljøet i Arbejdstilsynet.

Samråd 1: Kl. 17.15: Overtrædelse af arbejdsmiljøloven:
Ministeren skal redegøre for overtrædelser af arbejdsmiljøloven på større byggepladser. Baggrunden er Arbejdstilsynets landsdækkende aktioner, der viser, at der fortsat er alvorlige overtrædelser på landets byggepladser.

Samråd 2: Kl. 18.15: Arbejdsmiljøet i Arbejdstilsynet:
Ministeren skal blandt andet redegøre for, hvad der kan ligge til grund for arbejdsmiljøproblemerne i Arbejdstilsynet. Baggrunden er den seneste trivselsundersøgelse foretaget af Epinion for Arbejdstilsynet.

Begge samrådsspørgsmål er stillet efter ønske fra Christian Juhl (EL).