Spring over hovedmenu

NYHED / 16-01-2017

To ministre kaldt i samråd om regeringsgrundlaget

Beskæftigelsesministeren skal sammen med udlændinge- og integrationsministeren i samråd om regeringens politik på beskæftigelsesområdet.

Beskæftigelsesudvalget har kaldt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg i samråd om regeringens politik på beskæftigelsesområdet, som er fremhævet i regeringsgrundlaget.

De to ministre skal blandt andet redegøre for de politiske intentioner på beskæftigelsesområdet sammenlignet med den tidligere V-regerings intentioner, og hvordan regeringen vil styrke virksomhedernes adgang til relevant udenlandsk arbejdskraft.

Samrådet finder sted på torsdag den 19. januar 2017.

Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Leif Lahn Jensen (S).