Spring over hovedmenu

NYHED / 16-08-2017

Tre samråd er på programmet

Der er indtil videre berammet tre samråd i Folketingets Beskæftigelsesudvalg, som afholdes frem til midten af september.

Folketingets Beskæftigelsesudvalg har kaldt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen i tre samråd i den kommende tid.

Det første samråd afholdes onsdag den 30. august 2017. Her skal ministeren redegøre for KMD's mange IT-koks i forbindelse med implementeringen af Jobreformen og for hvordan, det sikres, at det ikke sker igen.

Læs mere om samrådet på Folketingets hjemmeside

Torsdag den 7. september 2017 afholdes samråd om konkurser i plejesektoren. Her skal beskæftigelsesministeren sammen med ældreministeren blandt andet redegøre for, hvornår regeringen forventer at fremlægge delresultaterne af det serviceeftersyn, regeringen iværksatte for at forebygge konkurser i ældreplejen.

Læs mere om samrådet på Folketingets hjemmeside

Et tredje samråd afholdes torsdag den 14. september 2017. Samrådet handler om nedsættelse af en seniortænketank for et godt arbejdsliv. Her skal ministeren blandt andet redegøre for, hvorvidt en seniortænketank er en god idé, og hvordan de midler, der er afsat til tænketanken, skal bruges.

Læs mere om samrådet på Folketingets hjemmeside