Spring over hovedmenu

NYHED / 19-12-2017

Beskæftigelsesministeren i samråd med sundhedsministeren

Både beskæftigelsesministeren og sundhedsministeren deltager tirsdag i et samråd i Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg. Temaet er overbelægning på hospitalerne.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen skal tirsdag i samråd. Denne gang er det i Sundheds- og Ældreudvalget, hvor han deltager sammen med sundhedsminister Ellen Trane Nørby.

Samrådet handler om ændrede opgørelsesmetoder af overbelægning på hospitalerne. En del af samrådet handler også om, hvilke konsekvenser overbelægningen har for arbejdsmiljøet, og derfor er beskæftigelsesministeren også kaldt ind. 

Beskæftigelsesministeren skal blandt andet svare på, hvilke konsekvenser den ændrede opgørelsesmetode for overbelægning har for arbejdsmiljøbelastningen, og om Arbejdstilsynet har givet flere påbud og anmærkninger på de sygehusafdelinger, der har været ramt af overbelægningen.