Spring over hovedmenu

NYHED / 10-01-2018

Minister i to samråd

Både Folketingets Beskæftigelsesudvalg og Ligestillingsudvalg har kaldt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen i samråd i dag. Temaerne for samrådene er supplerende dagpenge og seksuel chikane og overgreb på arbejdsmarkedet.

To samråd er på programmet, når beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen i dag tager i Folketinget.

Det ene samråd er i Folketingets Beskæftigelsesudvalg. Temaet for samrådet er retten til supplerende dagpenge, når de nye regler træder i kraft. Ministeren skal blandt andet kommentere på dagpengemodtageres risiko for at miste retten til dagpenge ved kortvarigt arbejde som en konsekvens af, at dagpengesystemet bliver månedsbaseret. Samrådsspørgsmålet er rejst på initiativ af Finn Sørensen fra Enhedslisten.

Det andet samråd foregår i Folketingets Ligestillingsudvalg. Her deltager beskæftigelsesministeren sammen med ministeren for fiskeri og ligestilling, Karen Ellemann. Beskæftigelsesministeren skal redegøre for, hvad regeringen vil gøre for at bekæmpe seksuel chikane og overgreb på arbejdsmarkedet.