Spring over hovedmenu

NYHED / 20-02-2018

To ministre i samråd om overenskomster og aftaler på det offentlige område

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og undervisningsminister Merete Riisager skal tirsdag i samråd om forlængelse og fornyelse af overenskomster og aftaler på det offentlige område.

Folketingets Undervisningsudvalg har kaldt beskæftigelsesministeren og undervisningsministeren i samråd tirsdag, 20. februar 2018, om forlængelse og fornyelse af overenskomster og aftaler for visse ansatte på det offentlige område, herunder navnlig lærere i folkeskolen.

Beskæftigelsesministeren er blandt andet blevet bedt om at redegøre for de lovforberedende drøftelser, som den daværende beskæftigelsesminister havde i forbindelse med lovforslaget, L 409, som blandt andet handler om lærernes arbejdstid.

Undervisningsministeren skal blandt andet redegøre for konsekvenserne af L 409 i forhold til at virkeliggøre folkeskolereformen.