Spring over hovedmenu

NYHED / 14-05-2018

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen indvier Call Center i Hadsten

Det nye Call Center i Hadsten bliver i dag officielt indviet af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Arbejdstilsynet har som led i regeringens udmelding om Bedre Balance II flyttet Call Centeret fra København til Hadsten.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen indvier i dag det nye Call Center i Hadsten. Syv nye medarbejdere er blevet ansat i Arbejdstilsynets Call Center i forbindelse med udflytningen af statslige arbejdspladser fra København til Hadsten.

- Det glæder mig at kunne indvie Arbejdstilsynets nye Call Center i Hadsten. Det er med til at understøtte væksten i hele landet, at regeringen med endnu en udflytningsrunde får flyttet mange statslige arbejdspladser væk fra København. Arbejdstilsynet har haft mange kvalificerede ansøgere til de nye stillinger, og jeg er overbevist om, at borgere og virksomheder vil opleve en god service fra medarbejderne i de nyindrettede lokaler, siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Tilsynscenteret i Hadsten fik i januar meldingen om, at de fremover skal varetage opgaven, som hidtil er blevet udført i København. Arbejdstilsynet har siden da arbejdet målrettet på en sikker flytning med fokus på at kunne køre med fuld drift fra dag et.

- Der er gennemført en grundig overdragelse af opgaven med Call Centeret og målrettet oplæring af medarbejderne i Hadsten de seneste måneder. Borgere og virksomheder, der ringer til Arbejdstilsynet, vil derfor opleve den samme kvalitet og effektivitet som i dag, fortæller tilsynschef Lars Toft Pedersen.

En måling fra de første tre dage op til den officielle indvielse viser, at forventningerne foreløbigt er indfriet, og at der ikke er forlængede ventetider ved henvendelse til Arbejdstilsynet

Call Centeret er etableret i tilsynscenterets eksisterende lokaler i Hadsten. Tilsynscenteret har efter en mindre ombygning, der er udført af lokale håndværkere, faciliteter til at varetage opgaven.