Spring over hovedmenu
""
Muligheden for at personer med handicap kan tage en erhvervsuddannelse er temaet for dagens debat. Foto: Colourbox.com

NYHED / 08-05-2018

Forespørgselsdebat om handicappedes muligheder for at tage en erhvervsuddannelse

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen skal sammen med undervisningsminister Merete Riisager deltage i en forespørgselsdebat om muligheden for, at personer med handicap kan tage en erhvervsuddannelse.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og undervisningsminister Merete Riisager er blevet indkaldt til forespørgselsdebat tirsdag d. 8. maj.

Sammen skal de svare på spørgsmål om personer med handicaps muligheder for at tage en erhvervsuddannelse.

Mattias Tesfaye (S), Annette Lind (S), Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) og Marlene Harpsøe (DF) har blandt andet bedt ministrene redegøre for, hvad regeringen kan oplyse om muligheden for, at personer med handicap kan tage en erhvervsuddannelse, og hvilke initiativer regeringen vil gennemføre for at forbedre muligheden.