Spring over hovedmenu
Beskæftigelsesministeriet udbyder to litteraturreviews om sygefravær med ansøgningsfrist den 7. juni.

NYHED / 24-05-2018

Udbud af litteraturreviews om sygefravær

Beskæftigelsesministeriet ønsker at indhente tilbud om to litteraturreviews, som begge handler om sygefravær. Her kan du læse detaljerne.

Beskæftigelsesministeriet udbyder to litteraturreviews om sygefravær, som ønskes udført af personer med forskerkompetencer.

Tilbud I

Beskæftigelsesministeriet ønsker at indhente tilbud på løsning af opgaven ”Litteraturreview om drivere af sygefravær”. Opgaven forudsættes gennemført af personer med forskerkompetencer.

Rammen for udarbejdelse af analysen er 400.000 kroner ekskl. moms.

Tilbuddet skal afleveres senest 7. juni 2018 kl. 12.00 og sendes til Beskæftigelsesministeriet på adressen: Ved Stranden 8, 1061 København K eller via mail til unn@bm.dk. Mærket ”Tilbud Litteraturreview om drivere af sygefravær”.

Find mere information om tilbuddet (PDF)

Litteraturreview om drivere af sygefravær (PDF)

Bilag 1: Videnshieraki (PDF)

Tilbud II

Beskæftigelsesministeriet ønsker at indhente tilbud på løsning af opgaven ”Litteraturreview om virkemidler til at nedbringe sygefravær”. Opgaven forudsættes gennemført af personer med forskerkompetencer.

Rammen for udarbejdelse af analysen er 400.000 kroner ekskl. moms.

Tilbuddet skal være afleveres senest 7. juni 2018 kl. 12.00 og sendes til Beskæftigelsesministeriet på adressen: Ved Stranden 8, 1061 København K eller via mail til unn@bm.dk. Mærket ”Tilbud Litteraturreview om virkemidler til at nedbringe sygefravær”.

Find mere information om tilbuddet (PDF)

Litteraturreview om virkemidler til at nedbringe sygefravær (PDF)

Bilag 1: Videnshieraki (PDF)