Spring over hovedmenu

NYHED / 01-06-2018

Troels Lund Poulsen til Warrior Week for at støtte danske veteraner

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøger i weekenden 2.- 3. juni 2018 veteran-arrangementet Warrior Week i Virginia Beach i USA, hvor også en række danske veteraner deltager.

Warrior Week er et årligt arrangement, der hylder veteranerne for deres indsats ved at give dem og deres familier nogle fælles oplevelser inden for bl.a. sport og musik og på den måde flytte fokus fra at være såret eller syg. Også i år deltager danske veteraner i Warrior Week.

Troels Lund Poulsen siger:

- Jeg er glad for, at jeg kan støtte de danske veteraner ved sammen med dem at deltage i en del af Warrior Week. Veteraner i både USA og Danmark har sat deres liv på spil for vores vestlige værdier, og nogle af dem har betalt en høj pris både fysisk og psykisk. Den indsats skal vi anerkende og samtidig politisk sørge for, at vi bedst muligt støtter de danske veteraner, der kommer hjem fra krig med skader, som kræver behandling og eventuelt også erstatning.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen lancerede i september sidste år en veteranpakke, der skal sikre, at veteraner kan være trygge ved behandlingen af deres arbejdsskadesag.

Pakken indeholder bl.a. kortere sagsbehandlingstider, ret til en ekstra speciallægeerklæring (såkaldt second opinion) og en undersøgelse af, hvordan myndighederne lever op til regler og praksis på området.