Spring over hovedmenu
""
Beskæftigelsesministeren har udpeget Hans Arnum til medlem af bestyrelsen hos Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD).

NYHED / 29-08-2018

Hans Arnum indtræder i LD's bestyrelse

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har udpeget Hans Arnum til medlem af bestyrelsen hos Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD).

Hans Arnum er Cand.scient.adm. fra RUC og har derudover en Master in Public Policy fra Harvard University. Han har en stærk finansiel baggrund og har blandt andet bestredet direktørposter i henholdsvis Nordea og Tryg, hvor han i dag er direktør for Erhverv. Herudover har Hans Arnum tidligere arbejdet i McKinsey & Company, og han har tillige bestredet tillidshverv i blandt andet Nordea Liv og Pension.
 
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger:
 
- Jeg er glad for, at Hans Arnum har takket ja til at sidde i bestyrelsen hos LD, som forvalter en fællesformue for over 600.000 danskere. Jeg er overbevist om, at han med sine meget betydelige faglige og personlige kompetencer, herunder solid erfaring som topleder inden for den finansielle sektor, kan bidrage positivt til arbejdet i LD’s bestyrelse.
 
Hans Arnum siger:
 
- Jeg er beæret og stolt over udnævnelsen til LDs bestyrelse. Jeg glæder mig meget til at blive en del af en kompetent organisation, som varetager en særdeles vigtig samfundsopgave.
 
Hans Arnum er udpeget frem til 31. marts 2021. LD’s bestyrelse består af syv personer.