Spring over hovedmenu
""
Beskæftigelsesministeren skal både tirsdag og onsdag i samråd i Folketingets Beskæftigelsesudvalg. Foto: Beskæftigelsesministeriet

NYHED / 10-09-2018

Minister skal i to samråd

Folketingets Beskæftigelsesudvalg har kaldt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen i to samråd i denne uge. Kontanthjælpsloftet og dets indflydelse på flyttemønstre og udsættelser samt økonomien i reformen af førtidspension og fleksjob er i søgelyset.

Tirsdag den 11. september 2018 skal beskæftigelsesministeren i samråd om kontanthjælpsloftet og en analyse af flyttemønstre, som Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering offentliggjorde i juni 2018. Ministeren skal besvare tre spørgsmål AW, AX og BQ, der alle er stillet af Finn Sørensen (EL).

Samrådet er slået sammen med et andet samråd, der handler om kontanthjælpsloftets effekt i forhold til antallet af udsættelser, og hvor ministeren skal besvare spørgsmål BH stillet af Torsten Gejl (ALT).

Læs mere om samrådet om kontanthjælpsloftet og flyttemønstre

Læs mere om samrådet om kontanthjælpsloftet og antallet af udsættelser

Onsdag den 12. september skal beskæftigelsesministeren igen i samråd. Denne gang handler samrådet om økonomien i reformen af førtidspension og fleksjob.

Ministeren er blevet bedt om at redegøre for, om reformen af førtidspension og fleksjob lever op til de aftalte sparemål i 2020 og på længere sigt. Det er Finn Sørensen (EL), der har stillet samrådsspørgsmål AS.

Læs mere om samrådet om økonomien i førtidspensionsreformen