Spring over hovedmenu
""
Frontrunner-projektet løber forinden hovedprojekt "Flere skal med II" og bygger på erfaringer fra "Flere skal med". Foto: Esben Salling/Ritzau Scanpix

NYHED / 04-10-2018

Pulje: Et pilotprojekt for ”Flere skal med II”

Satspuljeinitiativet ”Flere skal med II” skal udbrede indsatsen og de første gode erfaringer fra ”Flere skal med” til flere borgere. I første omgang er der afsat 30 millioner kroner til et pilotprojekt, som er en forløber for hovedprojektet.

Indsatsen og de gode erfaringer fra initiativet "Flere skal med" skal udbredes til flere borgere. Det indgik i satspuljeaftalen for 2018. I første runde er målgruppen personer, der har været mere end fem år i kontanthjælpssystemet. I anden runde er det alle aktivitetsparate personer i kontanthjælpssystemet, der er over 30 år.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har netop udmeldt et pilotprojekt, der er en forløber for hovedprojektet "Flere skal med II". Der er afsat 30 mio. kr. til pilotprojektet, der kan søges af landets kommuner.

Ansøgningsfristen er den 5. november 2018.