Spring over hovedmenu
""
Michael Johnson er ny særlig rådgiver i Beskæftigelsesministeriet. Foto: 3F

NYHED / 13-08-2019

Beskæftigelsesministeriet har ansat særlig rådgiver

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard har ansat Michael Johnson som særlig rådgiver.

Michael Johnson kommer fra et job som politisk konsulent i 3F og har tidligere været særlig rådgiver for statsminister Mette Frederiksen, da hun var justitsminister. Han har blandt andet også arbejdet i DI.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard siger:

- Jeg er glad for, at Michael Johnson har sagt ja til at være særlig rådgiver for mig som beskæftigelsesminister. Han har arbejdet i både 3F og DI og kender dermed arbejdsmarkedets parter indefra, og det er i høj kurs ikke mindst her i Beskæftigelsesministeriet. Vi har en række svære opgaver foran os, som kræver tæt samarbejde med arbejdsmarkedets parter, og her vil Michael Johnson kunne hjælpe.

Michael Johnson er 37 år og er uddannet i offentlig administration og historie fra Roskilde Universitet. Han begynder i jobbet den 14. august.