Spring over hovedmenu
""
Fem af § 20-spørgsmålene omhandler regeringens forslag om at forlænge arbejdsgiverperioden i sygedagpengeloven. Beskæftigelsesministeren skal i den forbindelse forholde sig til, om virksomhedernes øgede udgifter til sygefravær kan ramme lønmodtagere og grupper på kanten af arbejdsmarkedet.

NYHED / 20-11-2019

Hummelgaard i Folketinget for at besvare § 20-spørgsmål

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard skal onsdag i Folketinget for at besvare seks mundtlige § 20-spørgsmål.

Forlængelse af arbejdsgiverperioden i sygedagpengeloven og jobbørs for seniorer er på programmet, når beskæftigelsesministeren skal besvare mundtlige § 20-spørgsmål i Folketingets Beskæftigelsesudvalg.

Fem af spørgsmålene handler om regeringens forslag om at forlænge arbejdsgiverperioden i sygedagpengeloven med ti kalenderdage, som indgår i regeringens finanslovsudspil for 2020. Her skal ministeren blandt andet forholde sig til, om forslaget får konsekvenser for sundhedsområdet, og om forslaget kan ramme lønmodtagere og grupper på kanten af arbejdsmarkedet, når virksomhedernes udgifter til sygefravær øges.

Endelig skal ministeren forholde sig til, hvordan den nyligt etablerede jobbørs for seniorer fungerer.

Yderligere information

§ 20-spørgsmål S 247 Om jobbørs for seniorer § 20-spørgsmål S 310 Om at forlænge arbejdsgiverperioden i sygedagpengeloven med 10 kalenderdage. § 20-spørgsmål S 311 Om at forlænge arbejdsgiverperioden i sygedagpengeloven med 10 kalenderdage. § 20-spørgsmål S 312 Om regeringens forslag om at forlænge arbejdsgiverperioden i sygedagpengeloven med 10 kalenderdage. § 20-spørgsmål S 313 Om at forlænge arbejdsgiverperioden i sygedagpengeloven med 10 kalenderdage. § 20-spørgsmål S 314 Om at forlænge arbejdsgiverperioden i sygedagpengeloven med 10 kalenderdage.