Spring over hovedmenu
""
Ydelseskommissionen, som regeringen nedsatte i december, er det gennemgående tema for de seks mundlige § 20-spørgsmål, som beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard onsdag besvarer i Folketinget.

NYHED / 15-01-2020

Ministeren besvarer § 20-spørgsmål om Ydelseskommissionen

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard skal onsdag i Folketinget for at besvare seks mundtlige § 20-spørgsmål, der alle tager udgangspunkt i Ydelseskommissionens arbejde og regeringens planer for det fremtidige kontanthjælpssystem.

Det nye år markerede startskuddet for Ydelseskommissionens arbejde med at gentænke kontanthjælpssystemet. I den forbindelse har beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard modtaget en række mundtlige §-20 spørgsmål om kommissionen, som han besvarer i Folketinget onsdag den 15. januar 2020.

Spørgsmålene tager udgangspunkt i regeringens planer for kontanthjælpssystemet efter, at Ydelseskommissionen har fremlagt sine anbefalinger om et år. Ministeren skal blandt andet forholde sig til, hvilken betydning anbefalingernes får for det midlertidige børnetilskud, der trådte i kraft den 1. januar 2020.