Spring over hovedmenu
""
Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard skal i Folketinget onsdag blandt andet forholde sig til, hvad regeringen vil gøre for at få flere personer med handicap i produktionsarbejde.

NYHED / 10-06-2020

Ministeren besvarer § 20-spørgsmål om beskæftigelsesindsatsen for borgere med handicap

Regeringens indsats for at hjælpe borgere med autisme og andre handicap i job er omdrejningspunktet for det mundtlige § 20-spørgsmål, beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard onsdag er i Folketinget for at besvare.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard er onsdag den 10. juni 2020 i Folketinget, hvor han skal besvare et mundtligt § 20-spørgsmål, S 1361, om regeringens initiativer for at få flere personer med autisme og andre handicap i arbejde.

Beskæftigelsesministeren skal forholde sig til følgende spørgsmål:

  • Mener ministeren, at man i lyset af at Danfoss og en række andre virksomheder har vist forståelse for at inddrage autisters styrker i produktionen, bør lade sig inspirere til at iværksætte et yderligere samarbejde mellem det offentlige og det private, så man i højere grad kan inddrage autister og andre personer med særlige handicap i produktionsarbejde, og hvilke initiativer påtænker regeringen at tage yderligere for at bruge de positive erfaringer fra Danfoss og andre virksomheder til glæde for autister og andre handicappede, deres pårørende og virksomhederne?

Spørgsmålet er stillet af Nils Sjøberg (RV).