Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 21-11-2011

Mette Frederiksen holder pressebriefing kl. 13.00

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen holder kl. 13.00 en briefing for pressen. Her vil hun gennemgå aftalen om mere uddannelse og færre stive regler for arbejdsløse, som regeringen og Enhedslisten har indgået. Ved briefingen deltager også ordførere fra forligspartierne.

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen holder kl. 13.00 en briefing for pressen. Her vil hun gennemgå aftalen om mere uddannelse og færre stive regler for arbejdsløse, som regeringen og Enhedslisten har indgået. Ved briefingen deltager også ordførere fra forligspartierne.

Der er adgang for alle journalister mod fremvisning af gyldigt pressekort.

Briefingen foregår i Beskæftigelsesministeriet, Ved Stranden 8, København K.

Yderligere oplysninger kan fås på Beskæftigelsesministeriets pressetelefon: 5123 2830.

Kontakt

Pressevagt

51232830