Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 13-01-2012

Beskæftigelsesministeriet holder pressebriefing om det danske EU-formandsskab

Danmark har den 1. januar overtaget formandskabet for EU det næste halve år. I den forbindelse indbyder Beskæftigelsesministeriet til en uformel pressebriefing, hvor journalister har mulighed for at blive opdateret på de vigtigste EU-sager på beskæftigelsesområdet det kommende halve år.

Til briefingen deltager en række embedsmænd fra ministeriet, der til dagligt varetager det danske formandskab på beskæftigelsesområdet. De vil gennemgå de forskellige sager, der er på dagsordenen det kommende halve år, den danske regerings prioriteter samt de største udfordringer i forhold til at få lavet aftaler på de forskellige områder.

Briefingen er målrettet arbejdsmarkedsjournalister, men alle er velkomne mod fremvisning af gyldigt pressekort.

Briefingen foregår i Beskæftigelsesministeriet, Ved Stranden 8, København K. mandag den 16.1.2012 i tidsrummet 11-12.

Kontakt

Pressevagt

51232830