Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Jurastuderende til databeskyttelsesrådgiverenhed

Interesserer du dig for databeskyttelse, it og informationssikkerhed? Vil du bidrage til at løse databeskyttelsesrådgiverens rådgivningsopgaver i Beskæftigelsesministeriet? Så har du en unik mulighed for at være med til at sikre borgernes personoplysninger på beskæftigelsesområdet i Danmark. 
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.  
 
Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner og får mærkbare konsekvenser for tusindvis af mennesker.  
 
Du kan læse mere om os på www.bm.dk.    
 
Vær med til at sikre, at Beskæftigelsesministeriet er i front inden for databeskyttelse  
I Beskæftigelsesministeriet behandler vi mange følsomme personoplysninger og andet fortroligt materiale. Du bliver en del af ministeriets koncernfælles databeskyttelsesrådgiverfunktion (DPO-funktion), der er med til at understøtte, at hele ministeriet arbejder i overensstemmelse med kravene i databeskyttelsesreglerne.
 
DPO’en er ministeriets uafhængige rådgiver og overvåger samtidig, at ministeriet efterlever reglerne om databeskyttelse.  
 
DPO-funktionen består af vores koncernfælles DPO, en specialkonsulent og en studentermedhjælper. Funktionen er fysisk og organisatorisk placeret i departementets Koncerncenter. Funktionen dækker også Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Arbejdstilsynet og Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø.  
 
Som stud.jur. hos DPO-funktionen skal du blandt andet:  
  • besvare henvendelser fra borgere, både telefonisk og skriftligt  
  • journalisere og føre statistik over henvendelser  
  • bidrage til at løse DPO’ens rådgivnings- og overvågningsopgaver i hele Beskæftigelsesministeriets koncern  
  • lave juridisk informationssøgning  
  • udarbejde referater og andre skriftlige opgaver.  
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • er stud.jur.  
  • har interesse for databeskyttelse, it og informationssikkerhed  
  • har gode formuleringsevner både skriftlige og mundtligt  
  • er ansvarsbevidst, grundig og er i stand til at arbejde selvstændigt  
  • er struktureret, udadvendt og kan bevare overblikket også, når det går stærkt.  
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer og ugen. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og senest den 1. juli 2019.  
 
Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte databeskyttelsesrådgiver Christina Rune på tlf.nr. 7220 5127.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Andras Kjartansson Thomassen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 23. maj 2019 kl. 12.00.  
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 21.  
 
Send ansøgning