Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Tilsynsførende til tilsyn med social dumping

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på udenlandske virksomheder og virksomheder, som anvender udenlandsk arbejdskraft i København og på Sjælland? Så har vi et antal ledige stillinger som tilsynsførende i Tilsynscenter Øst.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø for udenlandske arbejdstagere i Danmark.
Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet på alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Øst er vi ca. 170 medarbejdere og vi udfører tilsynsopgaver på hele Sjælland, Lolland/Falster og Bornholm. Vi er organiseret i tilsynsgrupper med ca. 25 tilsynsførende pr. gruppe, som er fordelt på forskellige brancher. Du bliver således del af en tilsynsgruppe og indgår i et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen, og som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Vi søger flere tilsynsførende til vores ”Social dumping task force”, som primært fører tilsyn med bygge- og anlægsvirksomheder i Københavnsområdet, men også beskæftiger sig med brancher som fx restauration, rengøring og auto.

Opgaverne som tilsynsførende omfatter bl.a.: 

 • Tilsyn med arbejdsmiljøet på udenlandske virksomheder og virksomheder, som anvender udenlandsk arbejdskraft
 • Løbende aktioner sammen med Politi og Skattestyrelsen som led i den samlede myndighedsindsats mod social dumping
 • Administrative opgaver som fx afrapportering af besøg, udarbejdelse af påbud m.m

Du kan få indblik i arbejdet som tilsynsførende i denne video - tryk her for at se videoen.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • har en baggrund som bygningskonstruktør, ergoterapeut, kemiker, maskintekniker eller håndværker eller en akademisk uddannelse med afsæt i arbejdsliv og/eller arbejdsmiljø. 
 • brænder for at gøre en forskel for det enkelte menneske
 • har stærke formuleringsevner – både skriftligt og mundtligt 
 • kan optræde myndigt og dialogorienteret 
 • evner at håndtere dialog på en måde som kan motivere til konstruktiv handling
 • kan arbejde struktureret og selvstændigt, men samtidigt er en udpræget holdspiller
 • formår at indgå konstruktivt i den daglige opgaveløsning
 • er ansvarsfuld og trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt. 
 • er en erfaren bruger af IT, da de fleste af Arbejdstilsynets arbejdsprocesser er digitaliserede
 • er interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger fx relateret til ulykkesforebyggelse eller forebyggelse af ergonomiske, kemiske arbejdsmiljøproblemer m.m. 

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. januar 2020.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst.

Det er en betingelse, at du har kørekort til bil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed. Der er mulighed for distancearbejdsplads.

Tilsynscenter Øst har kontorer i henholdsvis København og Slagelse.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Brian Larsen på tlf.nr. 7220 9141

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte Jóna Thomsen på tlf. nr. 7220 5272 eller Andras K. Thomassen på tlf. nr. 7220 5139.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 4. november 2019.

Send ansøgning