Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Jurastuderende med interesse for aktindsigter

Har du mod på at omsætte din juridiske viden til konkret juridisk sagsbehandling? Og interesserer du dig for offentlighedsloven? Så har vi en spændende studenterstilling i Tilsynscenter Øst.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.  

Vær med til at sikre et godt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser
Som vores nye student bliver du en del af den administrative gruppe, som består af ca. 30 medarbejdere fordelt mellem kontoret i Slagelse og kontoret i København. Den opslåede stilling er med placering i København.

Vi varetager supportopgaver for tilsynsførende og jurister, herunder behandling af anmodninger om aktindsigter.

Dine opgaver bliver bl.a.

  • Sagsbehandling af konkrete anmodninger om aktindsigt.
  • Yde sparring til vores supportere om aktindsigtsreglerne.
  • Telefonisk dialog med de mange journalister, borgere og virksomheder, som anmoder om aktindsigt.

Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

  • er stud.jur.
  • har lyst til at arbejde med juridisk sagsbehandling
  • har interesse for forvaltningsret herunder aktindsigter
  • kan balancere kvalitet og effektivitet
  • er engageret, effektiv og initiativrig
  • har gode samarbejdsevner

 Vi opfordrer studerende, som lige er startet på deres studie til at ansøge denne stilling, da du gerne skal have 2-3 år tilbage af dit studie.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. januar 2020.

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.  

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte administrativ chef Anja Hermansen på tlf.nr. 7220 9590.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Andras Kjartansson Thomassen i Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf.nr. 7220 5139.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 8. november 2019 kl. 12.00.   

Send ansøgning