Spring over hovedmenu

Ledige stillinger i Beskæftigelsesministeriet

Her finder du vores ledige stillinger. Ansøgningsprocessen foregår altid via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes efter seks måneder.

Student til digitalisering af beskæftigelsesindsatsen

Har du interesse for beskæftigelsespolitik, og vil du være med til at gøre vores visioner på digitaliseringsområdet til virkelighed? Så har vi et spændende studenterjob i Kontoret for Digitalisering og Support.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Kom tæt på digitaliseringsområdet på beskæftigelsesområdet
Du bliver en del af Kontoret for Digitalisering og Support, hvor vi er ca. 30 medarbejdere. Kontoret har ansvaret for at bidrage til reformudspil på digitaliseringsområdet og bidrage til indsatser og policy rettet mod alle forsikrede ledige samt jobparate kontanthjælpsmodtagere. Vores arbejde omfatter udvikling, tilrettelæggelse og drift af forskellige projekter. Opgaverne løses typisk i samarbejde med andre kontorer i styrelsen og i Beskæftigelsesministeriet generelt samt med andre ministerier og organisationer.

Bliv vores nye kollega
Som vores nye student kommer du til at indgå i kontorets samlede opgavevaretagelse. Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • være med til at sikre, at projekter bliver koordineret og styret efter STARs projekt- og releasemodel
 • udføre analysearbejde, research og at udarbejde baggrundspapirer, notater m.v.
 • arbejde med kommunikation via besvarelse af henvendelser og redigering af hjemmesider
 • følge op på reforminitiativer.

Vi forestiller os, at du:

 • er i gang med en videregående uddannelse
 • har en god grundlæggende forståelse og viden om it og digitalisering
 • er interesseret i it-projektstyring og porteføljeniveau
 • har et godt kendskab til og mod på at arbejde med digitalisering, analyser og du må gerne være bruger af Excel
 • arbejder struktureret og ikke er bange for selvstændigt at kaste dig ud i nye opgaver
 • har gode formidlingsevner, såvel skriftligt som mundtligt
 • har gode samarbejdsevner og et godt humør.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Mette Jørgensen på tlf.nr. 7221 7540 eller teamchef Jan Bengtsen på tlf. nr. 7221 7400.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Christian Amtoft Beierholm i Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf.nr. 2047 8468.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 28. februar 2020.

Vi forventer, at afholde samtaler den i uge 10.

Send ansøgning