Spring over hovedmenu

To studerende med stærke kommunikationskompetencer

Er du en dygtig læser og skribent? Trives du med faste deadlines? Og synes du, det er spændende at arbejde i en politisk styret organisation? Så har vi brug for dig til at hjælpe med at håndtere henvendelser fra borgere.


Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

​I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.  

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner med stor betydning for tusindvis af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.bm.dk

Kom tæt på den politiske kommunikation

Du bliver en del af Kontoret for digitalisering og kommunikation, hvor vi blandt andet har ansvaret for intern kommunikation og for at håndtere henvendelser fra borgere.

Teamet består af to medarbejdere og i øjeblikket fem studentermedhjælpere. Dine primære opgaver bliver – i samarbejde med resten af teamet – at:

  • hjælpe til med, at borgere, der skriver til ministeriet, får et godt og hurtigt svar.
  • læse et stort antal mails og breve, finde ind til essensen og vurdere, hvor og hvordan vi bedst kan svare.
  • håndtere henvendelser og bestillinger på svar i vores sagsbehandlingssystem, F2.
  • læse korrektur.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse i fx statskundskab, kommunikation eller retorik.
  • er en dygtig, hurtig og grundig læser.
  • skriver et fejlfrit og letlæseligt dansk og har styr på tegnsætning.
  • er systematisk, grundig og meget omhyggelig.
  • kan arbejde med en fast deadline.
  • har lyst til at arbejde i en politisk organisation.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontaktekommunikationskonsulent Marianne Poulsen på telefon 2087 7907.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 27. november 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 49 -50.

Send ansøgning