Spring over hovedmenu

Tilsynsførende til Arbejdstilsynets Tilsynscenter Syd

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder? Og har du kom-petencer inden for teknik, kemi, ergonomi eller har du kompetencer fra bygge- og anlægsområdet? Så har vi tre spændende stillinger som tilsynsførende i Tilsynscenter Syd i Kolding.


Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø

​Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet i alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Syd er vi ca. 135 ansatte, heraf 85 medarbejdere, som udfører tilsynsarbejde i det syd- og sønderjyske samt fynske område. Du bliver en del af et fagligt stærkt hold bestående af andre tilsynsførende, jurister og administrative supportere, som alle brænder for arbejdsmiljøsagen. Du vil indgå i en tilsynsgruppe med 15 – 25 kollegaer, som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Du kommer især til at føre tilsyn med arbejdsmiljøet i danske virksomheder. Efter grundig oplæring forventer vi, at du med en dialogbaseret tilgang kan føre tilsyn, og du på egen hånd kan vurdere og reagere overfor de væsentligste arbejdsmiljøproblemer samt vejlede virksomhederne i relevant og god forebyggelse. En typisk uge for dig kan bestå af en god blanding af virksomhedsbesøg, både planlagte og akut opståede i forbindelse med arbejdsulykker, tid på landevejen, skrivning af afgørelser, videndeling med kollegaer og måske et møde i din tilsynsgruppe.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • har en baggrund som fx, ingeniør, kemiker, maskintekniker, maskinmester, ingeniør, bygningskonstruktør eller fysio- ergoterapeut.
  • interesserer dig for tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger, og at du kan se meningen i at være med til at nedbringe antallet af arbejdsulykker og erhvervssygdomme
  • er positiv og konstruktiv i dit samarbejde både internt og eksternt
  • er motiveret for at varetage rollen som myndighed, når du fører tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø
  • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • er struktureret, effektiv og målrettet i din opgaveløsning
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • er rutineret IT-bruger.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. februar 2021 om muligt før.

​Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst. 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Mette Thidemann på tlf.nr. 72209612.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fulmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 51622762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 2. december.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50.

Send ansøgning