Spring over hovedmenu

Ambitiøs og dedikeret It-arkitekt

Er du relativt nyuddannet med ambitionen om at blive udfordret i en rolle, der kræver høj teknisk faglighed og giver mulighed for læring og indsigt i et komplekst systemlandskab? Vil du være del af et stærkt arkitekturteam, der kan give dig et solidt afsæt som start på din karriere som IT-professionel?  Vil du være med til at gøre en forskel for arbejdsmiljøet i Danmark? Så har vi en spændende stilling ledig i Kontoret for Digitalisering og Data.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Du skal være en central spiller i opbygning af Arbejdstilsynets it- systemer

I Arbejdstilsynets Kontor for Digitalisering og Data er vi ansvarlige for digitaliseringen af organisationens opgaver og for at bringe Arbejdstilsynets data i spil - både internt og eksternt.  Vi sikrer, at driften af systemerne er effektiv og sikker, og at systemerne er tilgængelige og performer, som de skal. Arbejdstilsynets fagsystemer udgør et komplekst systemlandskab, der bl.a omfatter selvbetjeningsløsninger til virksomhederne, mobile løsninger til vores tilsynsførende, data warehouse, machine learning modeller til tilsynsplanlægning mv.

Vi har brug for en udadvendt og struktureret IT-arkitekt, der som en del af arkitektteamet er med til at sikre, at forretningens krav og behov omsættes til de rette It-løsninger, som er understøttet af en optimal systemopbygning og –sammensætning.  Vi arbejder lige nu på en omfattende modernisering af vores systemlandskab, som vil strække sig over de kommende 2-4 år, så du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv med opgaver, der kræver stort overblik, teknisk faglighed og gode samarbejdsevner.

Dine opgaver vil blive løst i tæt samarbejde med vores agile teams, Statens IT (SIT og vores udviklingsleverandører).

Dine opgaver vil være at:

 • omsætte brugerbehov til tekniske krav til nyudviklinger og systemændringer
 • gennemføre analyser vedr. det eksisterende systemlandskab,
 • deltage og yde rådgivning om IT-arkitektur i forretningsudviklingsprojekter
 • deltage i samarbejdet med vores udviklingsleverandører og give aktivt og kvalificeret mod- og medspil på de tekniske løsninger
 • være det tekniske koordinerende led mellem udviklingsleverandøren og driftsleverandøren 
 • sikre governance og optimering af vores regelmotor, InRule

 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

 • er relativt nyuddannet og har en relevant, videregående uddannelse, fx cand.it., datalog, ingeniør eller tilsvarende
 • har et bredt og konkret kendskab til platforme, teknologier og infrastruktur, og evner at omsætte din viden til rådgivning til såvel forretning som IT-projektledere
 • både kan orientere dig i detaljerne på et område og samtidig skabe og vedligeholde det tekniske overblik over vores systemlandskab
 • tænker og arbejder analytisk, struktureret og helhedsorienteret og at du fx i relation til fejlsøgning kan finde ind til kernen i et problem
 • tager ansvar, er udadvendt og handlekraftig
 • er en stærk kommunikator, der kan formidle tekniske problemstillinger i et enkelt og ikke-teknisk sprog – såvel mundtligt som skriftligt
   

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. maj 2021

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. Afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.
 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Brink på tlf. 7220 8601 eller  kontorchef Allan Kjær Andersen på tlf. 7220 9113.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk via linket senest mandag 8 marts 2021 kl 12.00.

Vi forventer at holde samtaler den 12. marts 2021.

 

Send ansøgning