Spring over hovedmenu

Ambitiøs AC'er med interesse for direktions- og ministerbetjening samt strategi og organisationsudvikling

Vil du være med til at sikre, at viden om arbejdsmiljø kommer ud og gør en forskel på arbejdspladserne og indgår som fundament i de politiske beslutninger? Har du ambition om at blive sensei i myndighedsbetjening og strategisk organisationsudvikling, og brænder du for at sætte dit præg på en organisation med store ambitioner i en forandringsproces? Så har vi en spændende stilling i vores Ledelses- og Kommunikationssekretariat.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

​I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark. 

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk 

 

Har du lyst til at arbejde tæt på direktionen og få indblik i det strategiske maskinrum? 

​Vi er en organisation i udvikling og med store ambitioner om at sætte et stærkt samfundsmæssigt aftryk. Retningen for vores arbejde i de kommende år er sat med en ny ambitiøs institutionsstrategi, hvor målet er at sikre mere anvendelses- og løsningsorienteret arbejdsmiljøforskning, der gør en forskel for vores interessenter (det politiske niveau, arbejdsmarkedets parter, slutbrugere m.v.). Det stiller krav til organisatorisk bærdygtighed, opstart og forankring af organisatoriske forandringsprocesser samt opfølgning på strategiske, organisatoriske initiativer.

En stor del af disse opgaver er forankret i Ledelses- og Kommunikationssekretariatet, der har ansvaret for direktionsbetjening, ekstern kommunikation og strategisk, tværgående organisationsudvikling. En lang række opgaver løses i tæt samarbejde med direktionen, der består af en direktør og en vicedirektør. Ledelses- og Kommunikationssekretariatet varetager tværgående funktioner i forhold til hele forskningscentret, herunder strategiarbejde, kontraktstyring og resultatopfølgning og udgør det centrale bindeled til departementet på disse områder. Sekretariatet er sparringspartner i forhold til policy på det arbejdsmiljø- og forskningspolitiske område, og sekretariat ved direktions-, chef- og bestyrelsesmøder. Derudover varetager sekretariatet kommunikation af NFA's viden på primært SoMe og koordinerer pressehenvendelser på tværs af organisationen.

Du vil blive ansat som fuldmægtig, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • myndighedsbetjening (fx ministerbetjening), herunder løbende dialog med og kvalitetssikring af sager til departementet og Arbejdstilsynet,
 • bestyrelses- og direktionsbetjening (dagsorden og sagsfremstillinger),
 • at sikre fremdrift i strategiske projekter,
 • at sikre overblik over løbende portefølje i sager og forskningsprojekter,
 • at sikre rettidig og retvisende ledelsesinformation og
 • bidrage til at drive og koordinere opgaver i NFA's governance og årshjul, herunder årsrapport, årsberetning, mål- og resultatplan m.v.


Bliv vores nye kollega 

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau - fx cand.scient.pol., cand.scient.adm eller lignende.

Det er ikke et krav, at du kan dokumentere længerevarende erfaring. Vi ser også gerne en ansøgning fra dig, der er nyuddannet, da vi står klar til at træne dig til at opnå det sorte bælte i myndighedsbetjening og organisationsudvikling.

I tillæg hertil forestiller vi os, at du:

 • er analytisk tænkende og systematisk i din tilgang til arbejdsopgaver og processen knyttet dertil,
 • kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale,
 • arbejder struktureret og har fokus på resultater,
 • kan bevare overblikket og samtidig har blik for detaljen i et til tider højt arbejdstempo,
 • har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation,
 • kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst,
 • er pragmatisk, udviklingsorienteret og kan tænke i nye og bedre løsninger og
 • har gode samarbejdsevner.

 

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted er Lersø Parkallé 105, 2100 København Ø.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chef for Ledelses- og Kommunikationssekretariatet Alex Hooshiar på tlf.nr. 20137278. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 22503487.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag d. 15. august 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

Send ansøgning