Spring over hovedmenu

Database- og programmeringsstærke profiler til udvikling, drift og vedligehold af datavarehus mv.

Er du teknisk stærk med erfaring i administration af databaser og programmering? Så har vi en spændende stilling som medarbejder i Datateamet i Center for Viden og Analyse til udvikling, drift og vedligehold af STARs datavarehus og analyse- og statistikmiljø. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

 

Vær med til at vedligeholde styrelsens statistiske datavarehus og vores statistikbank jobindsats.dk 

I Center for Viden og Analyse er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings videns- og evidensarbejde forankret. Centrets opgaver dækker bredt, men stillingerne er tilknyttet datateamet i centret. Datateamet, består af 19 medarbejdere samt et antal fast tilknyttede eksterne programmører. hovedopgaverne består blandt andet i at indsamle, validere og præsentere data og statistikker til styrelsens statistikbank www.jobindsats.dk og til styrelsens løbende opfølgning på resultater og effekter af beskæftigelsesindsatsen.

Du vil i teamet skulle arbejde med modernisering, udvikling og vedligehold af datavarehuset, analyseserver og jobindsats.dk og øvrige it-systemer i Centret.

Opgaverne spænder bredt men vil bl.a. være:

 • udvikling, drift og vedligehold af databaser,
 • drift og vedligeholdelse af webservere,
 • administrator af analyse- og statistikmiljøet,
 • transformere data fx til udstilling i datamarter og web-baserede API'er,
 • udvikling af datapipelines,
 • bidrage til datavarehus modellering, samt tekniske og forretningsmæssige afklaringer og
 • udarbejde designspecifikationer og øvrig teknisk dokumentation.

Der vil være stor mulighed for selv at sætte retningen på løsningen af opgaverne, herunder og udvikle og styrke kompetencerne undervejs.

 

Bliv vores nye kollega 

Vi søger profiler med følgende kompetencer:

 • er bachelor eller kandidat i datalogi, IT, økonomi, statistik eller lignende,
 • har stort kendskab til databaser, SQL, postgreSQL, Linux og moderne informationsteknologi,
 • kan programmere i fx Python og SQL,
 • erfaring med - og interesse for udvikling og implementering af REST API'er og enkle web applikationer,
 • forståelse for enkle web-applikationer,
 • kan kommunikere og formidle teknisk information til kollegaer i forretningen,
 • har kendskab til moderne datavarehusmiljøer,
 • kan arbejde selvstændigt og kan holde flere bolde i luften på en gang og
 • er stærk i såvel skriftlig som mundtlig kommunikation.

Vi arbejder med et område, hvor erfaring er en vigtig faktor, men dygtige nyuddannede vil også komme i betragtning til stillingerne.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Der er tale om faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt eller den 1. oktober 2021

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. Afhængigt af dine kvalifikationer og tidligere erfaringer er der eventuelt mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Vermundsgade 38, 2100 København Ø.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Klaus Langager på tlf.nr. 7221 7776  (e-mail khl@star.dk) eller teamchef Søren Secher Sejr på tlf. 7221 7773 (e-mail sss@star.dk).

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2963 1726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 11. august 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34/35.

Send ansøgning