Spring over hovedmenu

Studerende til arbejdet med websites

Har du weberfaring eller kunne du tænke dig at få det? Har du lyst til at snuse til arbejdet i en stor kommunikationsafdeling? Og er du ikke bange for at kaste dig ud i at bruge nye systemer? Så har vi en studenterstilling i enheden for Kommunikation og Adfærd i Arbejdstilsynet.
 


Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked 

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Bliv en del af webteamet 

​Arbejdstilsynet driver at.dk samt nogle mindre sites. Vi har brug for en ny webstudent, som kan hjælpe til med det praktiske arbejde med at vedligeholde vores websites og være en del af vores web-support. 

Som vores student kommer du til at indgå i webteamet, som er en del af Arbejdstilsynets kommunikations- og adfærdsenhed, og du refererer til kommunikationschefen. I kommunikationsenheden er vi 20 medarbejdere, der alle i fællesskab har ansvaret for Arbejdstilsynets kommunikation.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 • lægge indhold på at.dk og på subsites (Umbraco) 
 • indgå i vores webvagt, som supporterer interne og eksterne brugere
 • indgå i arbejdet med at kvalitetssikre vores sites, rette fejl, forbedre SEO og tilgængelighed, redigere emne-tagging etc.
 • rekruttere brugere til brugerundersøgelser
 • lave lettere billedredigering
 • lave statistikrapporter (SiteImprove og Excel)
 • hjælpe med forefaldende opgaver.
   

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du: 

 • er i gang med en relevant uddannelse 
 • har kendskab til arbejde med web
 • kan bruge Excel
 • er omhyggelig og vant til at kvalitetstjekke dit arbejde
 • ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver eller systemer
 • trives i en dynamisk arbejdsdag, hvor vi løbende prioriterer opgaverne
 • har et godt kendskab til det danske sprog og kan fange sprogbøffer, hvis du ser dem. 

Det er en fordel, hvis du har weberfaring, men ikke et krav. 

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Arbejdstiden fastlægges inden for normal arbejdstid (8-17) og aftales i forhold til dine studier. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og meget gerne i juni.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Sanne Plichta på tlf.nr. 7220 8824 eller på spl@at.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 25. maj 2022 kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 22.
 
 

Send ansøgning