Spring over hovedmenu

Administrativ medarbejder til understøttelse af tilsynsopgaver

Vil du være med til at understøtte Arbejdstilsynets tilsynsopgaver i et samarbejde med bl.a. tilsynsførende og jurister? Og har du lyst til at blive en del af en større gruppe administrative medarbejdere? Så har vi en spændende stilling i Tilsynscenter Øst i København
 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked 

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Bliv en del af den fagligt dygtige administrative gruppe  

Som vores nye administrative medarbejder bliver du en del af den administrative gruppe, som består af ca. 30 medarbejdere fordelt mellem kontoret i Slagelse og kontoret i København. Den opslåede stilling er med placering i København, men vi arbejder tæt sammen på tværs af de to lokationer.

Du ansættes som en del af et mindre team med fælles opgaveløsning og vil indgå i løsning af en varieret vifte af opgaver på tværs af de øvrige teams. Vi arbejder med opgavefællesskaber for at sikre en stabil og robust opgaveløsning.

Vi varetager supportopgaver for chefer, tilsynsførende og jurister. Vi er ambitiøse på opgaveløsningen, og vi lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden.

Dine arbejdsopgaver vil være varierede opgaver med service som fællesnævner, og kan bl.a. være:

 • Administrative opgaver i forbindelse med afrapportering og opfølgning på tilsynsbesøg i tæt samarbejde med de tilsynsførende og øvrige administrative kolleger
 • Korrekturlæsning af påbud (forvaltningsretlige afgørelser)
 • Journaliserings- og sagsbehandlingsopgaver på forskellige niveauer, herunder håndtering af henvendelser vedrørende dårlige arbejdsforhold
 • Telefonbetjening, besvarelse af henvendelser vedrørende sagsbehandling, samt besvarelse af akutte henvendelser fra politiet vedrørende arbejdsulykker
 • Mødebookning, bookning af tjenestebiler, udstedelse af bøder og meget mere


Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du:

 • Er kontoruddannet evt. med en akademiuddannelse i offentlig forvaltning eller statonom
 • Har erfaring med administrative opgaver
 • Har stor erfaring med IT og er stærk bruger af Office pakken
 • Er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt
 • Er imødekommende og positiv i den personlige og telefoniske kontakt med andre
 • Er klar på alsidige arbejdsopgaver i en travl og ofte uforudsigelig hverdag 
 • Arbejder systematisk med opgaverne, både selvstændigt og i samarbejde med andre


Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2022.

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Arbejdstilsynets Tilsynscenter Øst, Landskronagade 33, 2100 København Ø.


Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte administrativ chef Anja Hermansen på tlf.nr. 7220 9590

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 516202762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 30. maj 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 2022.
 

Send ansøgning