Spring over hovedmenu

Fuldmægtig til Internationalt Kontor i Beskæftigelsesministeriet

Vil du være med til at sikre danske interesser på beskæftigelsesområdet i forhandlinger i EU, FN, ILO og andre internationale organisationer? Er du god til at samarbejde på tværs af lande, kulturer og fagligheder? Så er du måske vores nye kollega i internationalt kontor i Beskæftigelsesministeriets departement.

Vær med til at sætte danske fingeraftryk på arbejdet i EU og ILO

Du bliver en del af Beskæftigelsesministeriets internationale kontor, som i regi af bl.a. EU, FN, ILO, Nordisk Ministerråd, Europarådet og World Economic Forum varetager danske interesser og koordination af ministeriets internationale sager inden for beskæftigelse, arbejdskraftens fri bevægelighed, social sikring, ligestilling, arbejdsmiljø mv. 

Vi er 15 medarbejdere i kontoret. Vi arbejder i teams med hver vores ansvarsområder. Afhængig af din profil og interesser bliver du enten en del af eller EU-teamet eller teamet med ansvar for vores engangement i ILO, FN og World Economic Forum.

  • I teamet med ansvar for ILO bliver Danmarks medlemskab af ILO’s Styrelsesråd fra 2024 en af de helt store opgaver
  • For EU-teamet venter – i tillæg til de løbende EU-forhandlinger og ministerrådsmøder – en vigtig opgave med at forberede og afvikle et vellyk-ket dansk EU-formandskab i 2025.

Højt fagligt niveau og et stærkt fællesskab

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en spændende og afvekslende hverdag tæt på regeringen, Folketinget og vores internationale samarbejdspartnere. Vi sparrer, idéudvikler og løfter i flok, fordi vi tror på, at det giver de bedste resultater. Ambitionen er gennem lige dele nyskabelse og klassisk rugbrødsarbejde at få flest muligt i job på et bæredygtigt arbejdsmarked.

Vi søger en internationalt orienteret kandidat

Vi forventer, at du er cand.jur., cand.scient.pol., cand.polit., cand.scient.adm. eller lignende. Erfaring med arbejde i en international institution og/eller forhandlingserfaring er en fordel, men ikke et krav. Interesse for udstationering til FN-missionen i Genève eller EU-repræsentationen vil ligeledes være en fordel.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har interesse for dansk arbejdsmarkedspolitik og internationale relationer
  • er udadvendt og har gode samarbejdsevner, da du vil have en stor kontaktflade med både danske og internationale interessenter
  • har erfaring med ministerbetjening og/eller Folketinget
  • er god skriftligt og mundtligt, da vi skriver mange notater, taler mv. til ministeren.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi leder efter en kandidat, der kan starte den 1. august 2023 eller hurtigst derefter.

Dit daglige arbejdssted er Beskæftigelsesministeriet, Holmens Kanal 20, 1060 København K. 

Du bliver ansat som fuldmægtig på overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Carsten Sander på tlf.nr.: 23 80 72 39 eller csa@bm.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Maiken Bastholm i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr.: 21 47 07 42.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 8. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler medio juni. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Send ansøgning